واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

تسلیت رئیس جمهور به مردم لبنان | پزشکیان: جنایتکار قطعا مجازات عادلانه خواهد شد

  • کد خبر: ۲۵۱۶۷۶
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۰
تسلیت رئیس جمهور به مردم لبنان | پزشکیان: جنایتکار قطعا مجازات عادلانه خواهد شد
پزشکیان در پیامی شهادت و مجروح شدن هزاران شهروند لبنانی در نتیجه ترور جمعی خائنانه رژیم صهیونیستی را به مردم لبنان تسلیت گفت و نوشت: جنایتکار، قطعاً مجازات عادلانه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان رئیس جمهور امروز پنجشنبه در صفحه کاربری خود در شبکه ایکس با هشتگ «همدردیم با لبنان» نوشت:

«عمیق‌ترین تسلیت و همدردی خود را به مردم عزیز لبنان برای شهادت و مجروح شدن هزاران شهروند لبنانی در نتیجه ترور جمعی خائنانه که توسط رژیم تروریستی با انفجار دستگاه‌های ارتباطی و بدون فرق گذاشتن بین غیرنظامیان و دیگران انجام شد، ابراز می‌کنیم. خداوند، شکست ناپذیر است و انتقام می‌گیرد و جنایتکار، قطعاً مجازات عادلانه خواهد شد. جمهوری اسلامی ایران، این جنایت شنیع را که لبنانی‌ها را هدف قرار داده محکوم می‌کند و بر حمایت خود از دولت و مردم لبنان تاکید می‌کند. ما از سازمان‌های بین المللی می‌خواهیم که به مسئولیت خود عمل کنند. خداوند، لبنان و ملت آن را حفظ کند. رحمت بر شهدا و شفای عاجل برای مجروحان.»

تسلیت رئیس جمهور به مردم لبنان | پزشکیان: جنایتکار قطعا مجازات عادلانه خواهد شد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->